Ασχολήθηκα με το σκάκι από τα 15 μου χρόνια ως αθλήτρια της ομάδας της Τριανδρίας, με πολλούς αγώνες στο ενεργητικό μου και αρκετές διακρίσεις. Μέχρι το 2001 –που διορίστηκα ως νηπιαγωγός- ήμουν δασκάλα του σκακιού σε πάρα πολλά τμήματα αθλητικών σωματείων, Πολιτιστικών Συλλόγων, του Δήμου Θεσσσαλονίκης και των Δημοτικών Σχολείων και του Νηπιαγωγείου της Καλλικράτειας Χαλκιδικής. Η διοργάνωση έκθεσης ζωγραφικής και γελοιογραφίας με θέμα το σκάκι, αλλά και η διάνθιση της προπόνησης με «παιγνιώδεις δραστηριότητες», είναι ιδέες μου που –είχα την τύχη- να τις δω να πραγματοποιούνται από  τα εκατοντάδες παιδιά που είχα στα τμήματά του και που τα ευχαριστώ πολύ για την πολύτιμη ενέργεια που μου χάρισαν!

 Η ενασχόλησή μου με τις μικρές ηλικίες και ιδιαίτερα η εμπειρία μου στο Πρόγραμμα Μελίνα, όπου δίδασκα το σκάκι εντός σχολικού ωραρίου, με οδήγησε στη συγγραφή δύο σκακιστικών βιβλίων. Μαζί με τον Κώστα, καλούμε –μέσο των βιβλίων αυτών- το μικρό παιδί κοντά στο σκάκι, με παιγνιώδη μέθοδο. Σκοπός μας είναι το παιδί να αγαπήσει το σκάκι και να παίρνει από αυτό τη χαρά της δημιουργίας.

Σήμερα είμαι νηπιαγωγός, διαρκώς επιμορφούμενη, λάτρης των Νέων Τεχνολογιών (nipiagogioexochis.blogspott) και επιθυμία μου είναι να μάθω στα νηπιάκια μου το αγαπημένο μου άθλημα: ΤΟ ΣΚΑΚΙ.